News Flash:

Cel mai eficient TRUC pentru a scapa de basicile de la maini si picioare

3 Februarie 2017
2942 Vizualizari | 0 Comentarii
besica
Basica este o vezicula foarte subtire ce contine un lichid translucid. Se formeaza pe maini sau picioare, in urma frecarii repetate sau a presiunii pe o suprafata dura. Mai intai apare iritarea, dupa aceea separarea dermei de epiderma, ca in cazul unei arsuri. 
  
Este un mecanism de auto-aparare utilizat de piele pentru a proteja tesuturile de dedesubt. Daca frecarea continua, basica se sparge, iar pielea afectata se poate infecta. Basicile sunt foarte dureroase si au o durata de vindecare lunga.
Pentru actiunea imediata de calmare
De indata ce este aplicat, pansamentul restrictioneaza contactul intre fibrele nervului din derma si atmosfera si reduce astfel orice sensibilitate. Pansamentul asigura calmarea imediata a durerii actionand ca o a doua piele. Pansamantele obisnuite nu au acest efect, astfel incat vor exista intotdeauna frecari intre pielea traumatizata si acestea.
Tratament naturist
Vorbim atat de basicile ce pot aparea de la incaltaminte, cat si de cele de la maini, din cauza manuirii unor obiecte. Basica se curata folosind apa calda si sapun si apoi se aplica aloe vera. Cel mai bine ar fi sa folosim numai gelul din planta. Unele produse contin alcool, care poate duce la uscarea pielii. 

basica vezicula basicile tratament naturist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005794 (s)