News Flash:

Ce trebuie sa stie o adolescenta inainte de a-si pierde virginitatea

2 Februarie 2017
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina

Inainte de a avea prima relatie sexuala din viata ta, trebuie sa stiiunele lucruri esentiale. Iata la ce trebuie sa te gandesti inainte de a-ti pierde virginitatea

Protejeaza-te!
Paza buna trece primejdia rea. Oricate emotii ai avea, nu ai voie sa uiti de protectie. Ideal este prezervativul, pentru a evita posibilele boli care se trasmit pe cale sexuala.

Nu ezita sa vorbesti despre asta cu partenerul. Unii vin cu prejudecati de genul "ma strange", "nu simt nimic", insa exista o multime de modele subtiri, cu striatii, cu arome... Aveti de unde alege.

Mai sunt si cei care au auzit de "coit interuputs", adica ejacularea in afara vaginului, pentru a evita o eventuala sarcina. De regula iti spun "lasa ca am eu grija "sa termin" in afara"... insa asta e poveste de pacalit copiii, pe care parintii nostri o credeau, insa n-a functionat de fiecare data.

Varsta ideala. Media de varsta la care isi incep in general viata sexuala fetele si baietii este de 17 ani. Lasand la o parte statisticile, e important sa nu te grabesti. Exista un moment potrivit pentru fiecare. Daca ai decis ca vrei, dar nu simti asta "cu trup si suflet", atunci nu e momentul. Trebuie sa fii sigur(a) ca ai chef, ca ai starea potrivita, nu sa cedezi presiunilor. Altfel, situatia e stresanta... iarpenetrarea devine dificila si dureroasa.

Lasati figurile acrobatice pentru mai tarziu. Toate la timpul lor. Nu ezita sa-i spui partenerului sa incetineasca sau sa accelereze intensitatea miscarilor daca simti ca asta vrei. Se spune ca ideala e pozitia clasica a misionarului (ea intinsa dedesubt, el deasupra), pentru o penetrare naturala. Multe fete spun insa ca le-a fost mult mai usor cand s-au asezat deasupra, incalecand la propriu. Asa puteau ghida miscarea, pentru ca penisul sa nu intre prea brusc.

Raportul sexual complet - adica dezvirginarea - presupune penetrarea. Penisul trebuie sa fie erect iar vaginul lubrifiat, urmand ca miscarile de dute-vino sa aiba loc pana la ejaculare (da, si orgasm). Suna a tehnica dificila, mecanica, insa cand esti excitat(a) totul vine de la sine, in mod natural.


virginitatea protejeaza-te prezervativul partenerul coit interuputs
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006231 (s)