News Flash:

Vrei sa fii expert la oral? Trucuri, locuri si metode pentru fiecare varsta

2 Februarie 2017
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
oral3
Cunnilingus, sau termenul pentru sex oral oferit femeii, este unul dintre cele mai placute acte sexuale. Daca mai adaugi la ecuatie si cateva pozitii care sa-ti sporeasca placerea, cu siguranta nu veti uita experienta prea curand, nici tu, nici partenerul.
Esarfa
Aceasta este cea mai buna si cea mai simpla pozitie pentru cunnilingus. Te intinzi pe spate, cu picioarele indoite si urcate pe umerii partenerului tau, care sta intins pe burta. Puteti incerca pozitia aceasta si pe canapea, dar el sta in fata ta, in genunchi. 
Sub capota
In aceasta pozitie ii dai partenerului tau acces liber la zona ta genitala, dar si la zona anala. Trebuie doar sa stai pe spate si sa-ti ridici picioarele ca si cum ai face lumanarea, insa nu trebuie sa-ti ridici si bazinul. Daca nu poti sta mult timp cu picioarele ridicate spre tavan, ti le poti tine la piept cu ajutorul bratelor, in timp ce partenerul tau te satisface.
Drive In
Pentru pozitia aceasta, iubitul tau trebuie sa stea pe jos, in fund, usor aplecat pe spate, iar tu stai in picioare, cu ele desfacute, deasupra fetei sale. Tu poti controla presiunea si zona pe care se concentreaza partenerul - miscandu-te in fata sau in spate. 
Sub chiuveta
Este asemanatoare cu pozitia precedenta, doar ca de data aceasta partenerul tau sta intins pe pat, cu capul la marginea patului, iar tu practic te asezi pe fata lui. Asa iti poate stimuli clitorisul foarte usor si in acelasi timp se poate juca si cu sfarcurile tale. 
Atarnata
Pozitia aceasta este destul de complicata, iar partenerul tau trebuie sa aiba putere sa te sustina mai mult timp, pentru ca el sta in picioare, in timp ce tu stai atarnata de umerii lui, cu capul in jos.

cunnilingus esarfa sub capota drive in sub chiuveta atarnata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005711 (s)