News Flash:

Te-ai intrebat vreodata de ce adora barbatii femeile cu fund bombat? Afla raspunsul aici

1 Februarie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
fund bombat2
Nu este un secret faptul ca barbatilor le plac femeile cu un posterior generos. Dar de ce?
Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Texas, Statele Unite, arata ca barbatilor le plac femeile cu un posterior rotund, generos, bine evidentiat. Ei continua, de fapt, o traditie veche de mii de ani. In trecut, femeile cu o astfel de caracteristica erau vazute ca mame nomade mai bine pregatite pentru a avea copii.
Probabil ca barbatii nu iau in considerare niciodata "curbura lombara" atunci cand isi cauta o partenera, dar cercetatorii au facut-o, scrie descopera.ro. Rezultatele noii analize arata ca barbatii tind sa fie atrasi de femei cu un anumit tip de curbura a coloanei vertebrale care le face posteriorul sa iasa foarte bine in evidenta.
Astfel, un barbat obisnuit este atras, in special, de femei cu o curbura a coloanei vertebrale de circa 45 de grade exact deasupra posteriorului. "Aceasta curbura le permitea femeilor din antichitate sa isi schimbe centrul de greutate deasupra soldurilor in timpul sarcinii", explica David M.G. Lewis, unul dintre autorii studiului.
In timpurile in care barbatii vanau, iar femeile culegeau fructe si radacini, viata era in mare parte nomada si decizia de a ramane intr-un loc te costa viata. Femeile cu o astfel de caracteristica puteau merge distante mai mari, chiar si in timpul sarcinii, deci aveau un avantaj in ceea ce privea rata de supravietuire si de reproducere.
Lewis explica, totodata, ca o curbura a coloanei de 45 de grade le permite femeilor sa care greutatea copilului nenascut intr-un mod in care sunt mai putin vulnerabile aparitiei unor leziuni ale coloanei decat femeile cu o curbura mai putin pronuntata. Cu mii de ani in urma, acest lucru le-ar fi ajutat sa se miste dintr-un loc in altul si sa caute hrana chiar si in ultimele etape ale sarcinii.

posterior generos deasupra posteriorului lewis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005940 (s)