News Flash:

Recunosti vedeta din imagine? Acum este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi

30 Septembrie 2021
595 Vizualizari | 0 Comentarii
foto ghicitoare

Vedete au speculat mult timp si au ajuns la concluzia ca pozele cu ele din copilarie sau din adolescenta sunt mereu pe placul fanilor. Partea interesanta vine abia atunci cand urmaritorii lor se chinuie sa le recunoasca, mai ales ca trecerea timpului si-a pus, intr-un fel sau altul, amprenta asupra lor. Este si cazul urmatoarei vedete care s-a gandit sa deschida sertarul cu amintiri pentru fanii ei si sa le arate o parte din cele mai frumoase amintiri pe care le are din perioada adolescentei. 

Vedeta din imagine nu s-a jucat deloc atunci cand a impartasit cu fanii o parte din amintirile ei. Aceasta a postat o imagine veche, din 1998 si mare le-a fost mirarera urmaritorilor atunci cand au vazut ca trecerea timpului nu a lasat prea multe semne pe fata ei. Acum, vedeta este una dintre cele mai longevive prezentatoare de la noi si are o cariera de zeci de ani in televiziune. A bifat diverse formate de televiziune, dar toate i s-au potrivit manusa si a reusit sa faca din ele proiecte tv de mare succes care a fost si sunt urmarite zilnic de sute de mii de telespectatori.

Vedeta din imagine este nimeni alta decat Simona Gheorghe, una dintre prezentatoarele cu state vechi de la Antena 1. Dupa ce a prezentat ani la rand emisiunea Acces Direct, Simona s-a indreptat catre un alt format tv si de ceva ani buni se afla la carma emisiunii Mireasa. Simona se potriveste de minune acestui format, mai ales ca este o fire calma si stie cum sa interactioneze cu diferite tipologii de oameni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005181 (s)