News Flash:

Ce pensie au Petre Roman sau Alexandru Arsinel. Unii romani doar viseaza la asa ceva

20 Decembrie 2021
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
pensie

Pensia este mereu un subiect sensibil in randul populatiei de la noi din tara. In timp ce unele persoane de abia traiesc de pe o luna pe alta, unele dintre cele mai cunoscute vedete de la noi au pensii colosale si nu se uita la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea celor mai rafinate gusturi. De la Ion Tiriac la Monica Tatoiu, vedetele cu renume de la noi din tara incaseaza lunar sume cu trei zero-uri dupa ani intregi de cariera.

Monica Tatoiu a condus timp de 14 ani o companie de produse cosmetice, astfel ca acum se poate bucura de pensia frumoasa incasata in fiecare luna. Ea primeste 12.000 lei, asa ca isi poate indeplini orice placere, potrivit Impact.ro.

Mitica Dragomir primeste 3 pensii de la stat in valoare de 206.400 pe an, aceasta fiind o suma la care unii dintre romani indraznesc doar sa viseze. 

Alexandru Arsinel este unul dintre cei mai indragiti actori de catre romani si oricat de mult s-ar plange la tv, Arsinel se numara printre cei mai bine platiti actori de la noi din tara. Maestul primeste lunar 8.936 de lei pe luna.

Petre Roman face parte dintre pensionarii de lux din tara, mai ales pentru ca fostul ministru din anii 1990 este asigurat pe viata datorita sumei de bani pe care o primeste in fiecare luna. Petre Roman incaseaza 181.000 de lei pe an din doua pensii.

Ion Tiriac se afla printre pensionarii de lux din Romania dupa ce a lucrat ca ofiter al ministrului de Interne timp de 20 de ani. Acesta este extrem de discret si prefera sa nu discute foarte des despre suma uriasa pe care o incaseaza lunar.

Silviu Prigoana a fost deputat in partidul lui Traian Basescu, asa ca suma de bani pe care o incaseaza acum este una frumoasa, dupa cum spunea chiar el in momentul in care se credea ca sumele incasate lunar de catre cei care au iesit la pensie o sa fie marite de PSD. „32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputatilor. Adica am 37.000 de lei, astept marirea de 40% asa cum s-au laudat guvernantii ca sa ajung la 47 – 48.000 de lei, cat e cursul (n.red euro). Sa am 10.000 de euro pe luna ca sa dau si eu anunt la matrimoniale Tanar pensionar, cu pensie atractiva, astept ofertele.”, a zis Silviu Prigoana.


monica tatoiu mitica dragomir alexandru arsinel petre roman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)