News Flash:

Vizita surpriza! Cu cine s-a trezit Radu Banica la el la cafenea

28 Ianuarie 2022
653 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Banica

Radu Banica i-a dat lui Stefan Banica Jr. toate motivele sa fie un tata mandru. Chiar daca, momentan, tanarul nu da semne ca s-ar indrepta 100% spre o cariera asemanatoare tatalui, acesta pare ca si-a gasit drumul in viata. Radu vrea sa fie un om de afaceri de succes si deja a inceput cu primii pasi spre acest tel maret. Cu ajutorul familiei, Radu a putut sa isi vada una dintre cele mai mari dorinte transformandu-se in realitate

Radu Stefan Banica are, la aproape 20 de ani, propria afacere. Locatia este chiar in centrul Bucurestiului. Cafeneaua a fost inaugurata de curand, iar la eveniment a fost prezenta si sora lui vitrega, Violeta, fiica Andreea Marin din relatia cu Stefan Banica Jr. 

Desi inca foarte tanar, el nu se sperie de angajamente si adora noul proiect de care are grija – propria cafenea. Mare i-a fost surprinza cand a vazut cata sustinere are din partea familiei.

„S-a deschis de curand cafeneaua, ma entuziasmeaza antreprenoriatul, mai ales ca am vazut asta la mama si la tata de-a lungul timpului. Sunt recunoscator ca am avut oportunitatea de a o deschide la varsta asta. Mama ma ajuta chiar si cu munca fizica. Dimineata e mereu acolo, foarte mult ma ajuta.

Cafeneaua este un vis pe care l-am avut multi ani, inca de pe vremea cand nu aveam voie sa beau cafea. Sprijinul moral e de la mama, clar! Mama a fost aici de la inceput, inca de cand am inceput totul. Tata a spus ca este un concept frumos, ca e interesant, Il mai astept aici. M-am trezit cu Violeta la cafenea fix cand am anuntat public ca fac treaba asta”, a detaliat baiatul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008049 (s)