News Flash:

Ce parere are tatal Lidiei Buble despre faptul ca fiica lui ar avea un iubit de aceeasi varsta cu el

9 Mai 2022
814 Vizualizari | 0 Comentarii
Buble

Lidia Buble a reusit sa atrag din nou atentia. Artista se iubeste cu un afacerist in varsta de 60 de ani, iar asta se pare ca a ridicat multe semne de intrebare. Lidia nu a recunoscut nimic pana acum, dar fanii nu sunt curiosi sa afle ce parere are familia ei despre asta, mai ales ca au anumite reguli de conduita bine stabilite.

Noua cucerire a Lidiei Buble este Horatiu Nicolau, un cunoscut om de afaceri in varsta de aproape 60 de ani care este divortat. Acesta este fostul patron Telesport, preluat de Realitatea in 2008. De asemenea, el detine si aplicatia Twelp, care le ofera soferilor asistenta specializata atunci cand au probleme tehnice.

FANATIK a intrat in legatura cu tatal si cu fratele Lidiei Buble, amandoi pastori protestanti la Biserica Emanuel din Deva. Si, de fiecare data, ne-am intalnit acelasi raspuns cand a venit vorba de relatiile pe care le are Lidia Buble in ultima vreme, iar cei doi au incercat sa ocoleasca, cu diplomatie, subiectul.


”Ce sa spun despre asta? Eu nu ma prea pricep, nu e treaba mea! Multa sanatate ii doresc”, le-a spus pastorul Simion Buble celor de la FANATIK in momentul in care s-a ajuns la o discutie cu privire la relatiile afisate de sora lui.

Nici Viorel Buble, tatal cantaretei, pastor cu experienta la aceeasi biserica, nu a fost mai incantat sa vorbeasca despre aventurile fiicei sale din Bucuresti. ”Nu pot sa discut despre asa ceva, tot ce conteaza este sa ne dea Dumnezeu sanatate”, a spus Viorel Buble pentru FANATIK.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006647 (s)