News Flash:

Bianca Dragusanu, anuntul pe care il astepta toata lumea! Diva este insarcinata cu Gabi Badalau

9 Mai 2022
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca

Toate povestile de dragoste ale Biancai Dragusanu a fost unele tumultoase. Nici cea cu Gabi Badalau nu avea cum sa fie altfel. De data asta, se pare ca lucrurile au capatat cu totul si cu totul o alta intorsatura, iar asta pentru ca Bianca este insarcinata in doua luni.

Bianca Dragusanu trece prin cea mai frumoasa perioada, iar asta pentru ca va deveni din nou mamica. Desi nu este pentru prima data cand are acest rol, se pare ca diva ii va oferi lui Gabi Badalau un copil. Vestea a fost foarte bine primita de cuplul care a si sarbatorit asta in Atena. Gabi o rasfata pana peste masura pe viitoarea mamica. Hotelul unde s-au cazat cei doi este unul de lux si costa peste 2.000 de euro pe noapte.

In timp ce lucrurile merg mai bine ca niciodata intre ea si Gabi, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune si despre relatia pe care o are cu soacra ei.  Bianca nu are de gand sa intre pe sub pielea femeii sau sa o convinga de o alta realitate. Blondina crede ca mama lui Gabi se inseala amarnic in privinta ei, dar, din orgoliu si din demnitate, Bianca nu va incerca sa faca ea primul pas.

”Eu nu sunt genul de femeie lingusitoare. Eu nu imi doresc o relatie cu o persoana care nu isi doreste o relatie cu mine. Doamne fereste, dar ce, eu nu am demnitate. Poate sa fie presedintele tarii si prim ministru. Nu ma intereseaza. Daca ma placi bine, daca nu, du-te-n papuc”, a zis Bianca Dragusanu, mesaj cu directie spre mama lui Gabi Badalau.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006428 (s)