News Flash:

Iulia Vantur, primul documentar despre iubitul ei. Romanca vrea sa-l dea pe spate cu proiectul ei pe actorul de la Bollywood

9 Mai 2022
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia

Iulia Vantur este indragostita pana peste cap de iubitul ei de la Bollywood. Nici nu este de mirare ca ar face orice pentru el, avand in vedere ca viata ei s-a schimbat radical de cand a plecat din tara. Acum, Iulia cutreiera lumea-n lung si-n lat de cand a inceput sa cante muzica bollywoodiana, dar nu a uitat nici de Salman Khan pe care vrea sa il rasfete pana peste masura.

Iulia Vantur este plecata de cativa ani in India unde se simte implinita atat pe plan profesional, cat si personal. Fosta prezentatoare formeaza un cuplu cu celebrul actor indian Salman Chan. Iulia Vantur a devenit artist international, iar in prezent este producatorul unui documentar-serial, al carui star este chiar iubitul ei. Vedeta a declarat ca a inceput filmarile anul trecut, iar acum se apropie de final.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star vazut de toti cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gandit eu si pe care l-am pus in practica. Am inceput filmarile de anul trecut, apoi a trebuit sa ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte putin mai avem. Interviurile sunt cu toti oamenii importanti din jurul lui, care i-au marcat existenta, care i-au schimbat viata. Cu interviul referitor si la parerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casa.„, a declarat Iulia Vantur pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006102 (s)