News Flash:

Ce studii are Denise Rifai. Tatal ei nu a fost niciodata de acord cu parcursul ei profesional

9 Mai 2022
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Denise Rifai

Denise Rifai este una dintre prezentatoarele cu state vechi in televiziune, dar de abia dupa ce a aparut la Kanal D a inceput sa fie cunoscuta de o tara intreaga. Aceasta modereaza faimoasa emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune care, desi nimeni nu crede in ea, a ajuns sa primeasca premii in gale importante. 

Denise Rifai nu are nevoie de prea multe introduceri, mai ales dupa ce emisiunea ei a ajuns un fenomen. Prezentatoarea este recunoscuta pentru seriozitatea cu care abordeaza invitatii, dar si pentru intrebarile care, de ce mai multe ori ii revolta pe cei de acasa. Acum, Denise este o profesionista, dar inainte de a ajunge pe micile ecrane, traseul ei profesional era altul.

Denise Rifai nu vorbeste prea des despre viata ei personala sau despre familie, iar atunci cand o face, prefera sa pastreze, totusi, o nota de mister. Lui Denise ii place ca reusite sa vorbeasca pentru ea si gratie emisiunii de la Kanal D, chiar a reusit asta. 

Cei care nu o stiu pe Denise de mult timp sau au luat contact cu ea doar prin prisma meseriei de jurnalist, trebuie sa stie ca aceasta a studiat ASE-ul. Parintii sau si-au dorit ca aceasta sa urmeze o cariera economica, dar se pare ca pasiunea ei a fost mult mai puternica.

„Mi-a placut scoala! Eu trebuie sa fiu lider, numarul 1. Cei mai frumosi ani au fost pentru mine anii de scoala si de liceu. Invatam bine, da! In facultate am avut niste emotii, imi doream sa devin specialist in zona de parte islamica aici in Romania, fapt pentru care doream sa fac araba ca specializare. In anul pregatitor am facut o  schimbare uriasa pentru ca profesorul care trebuia sa ma pregateasca a trebuit sa renunte si am dat la ASE, eu fiind o tipa care a dat Bacalaureatul la Filosofie.”, a povestit Denise Rifai, in podcastul lui Damian Draghici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006299 (s)