News Flash:

Britney Spears nu se mai ascunde. Cum va arata rochia de mireasa a artistei

9 Mai 2022
319 Vizualizari | 0 Comentarii
Brtiney

A rasarit soarele pe strada lui Britney Spears. Dupa ani si ani in care a fost controlata de tatal ei abuziv si aproape ca nu mai avea niciun drept asupra vietii ei, acum, Brit este libera ca pasarea cerului. Artista s-a logodit si, desi nu a stabilit data nuntii, stie cine se va ocupa de rochia ei de mireasa.


Intreaga lupta pe care Brit a dus-o pentru libertatea ei s-a finalizat cu brio pentru fosta printesa a muzicii pop care a reusit, intr-un final, sa scape de tutela tatalui ei. Aceasta a renuntat la a o mai controla pe fiica lui dupa ce a depus de bunavoie joi raspunsul in fata Curtii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage functia.  


Acum, Britney pare mai linistita si mai fericita ca niciodata, mai ales ca iubitul ei deja i-a dat inelul, semn ca relatia lor trece deja la un alt nivel. Artista nu a stat prea mult pe ganduri si i-a spus ”da” lui Sam Asghari si au postat un videoclip pe Instagram in care le prezinta fanilor inelul. ”Nu-mi vine sa cred!”, a fost reactia artistei. 


La cateva lunii de la marele eveniment si dupa ce s-au mai linistit apele, Brit a postat o poza cu ea intr-o rochie voluminoasa, roz. Aceasta a vrut sa-si lamureasca fanii si le-a spus ca nu este rochia de mireasa, sa nu se panicheze. De rochia sa de mireasa se va ocupa buna ei prietena, Donatella Versace. Cele doua au mai colaborat si in trecut, asa ca nu mare ar fi uimirea sa vedem o rochie de milioane, la propriu si la figurat. 
Momentan, fanii vor trebui sa se multumeasca cu o singura captura a voalului de mireasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007884 (s)