News Flash:

Cand va fi inmormantata mama Anei Baniciu. Femeia s-a stins din viata in bratele fiicei sale

9 Mai 2022
831 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana

Ana Baniciu si tatal ei au fost mereu in atentia publicului, atat la televizor cat si la radio. Din pacate, o veste trista a cutremurat viata celor doi. Mama Anei a murit dupa o perioada complicata.

“Adina, mama care si-a dedicat intreaga viata copilei ei, care a sprjinit-o si a trait pentru un singur om… pentru mine! Am stat in ultimele 2 luni alaturi de ea, am respirat in acelasi ritm si ne-am spus tot ce era frumos si poate am mai uitat sa spunem.

Am fost alaturi de ea pana la ultima suflare si am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleaca niciodata de langa mine, ea este cu mine la fiecare pas si ma ghideaza! Mama mea sfanta si buna pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima si cea mai importanta lectie, lectia vietii si intelepciunea atunci cand vine vorba de moarte! De multumit, am sa iti multumesc in fiecare zi din viata mea pentru ca ai fost, esti si vei fi langa Ana ta care are planuri mari si care nu o sa stea o secunda, o sa te faca mandra in continuare, asa cum

a facut-o si pana acum! Te iubesc cu toata fiinta mea, in fiecare secunda!” a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Momentan, Ana nu a publicat niciun detaliu cu privire la funerariile celei care i-a dat viata, dar, cel mai probabil, apropiatii stiu deja data la care isi vor conduce fiinta draga pe ultimul drum.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006714 (s)