News Flash:

Moment important in familia lui Ronaldo. Fotbalistul a dezvaluit cu o cheama pe fetita lui care a supravietuit la nastere

9 Mai 2022
375 Vizualizari | 0 Comentarii
Ronaldo

Cristiano Ronaldo si iubita lui, Georgina, nu trec prin cea mai buna perioada. Georgina a pierdut la nastere unul din gemeni, iar acela a fost unul dintre cele mai triste momente din viata ei. Din fericire, aceasta il are alaturi pe Ronaldo care ii ofera tot sprijinul emotional.


Georgina si Ronaldo sunt un exemplu de putere si de rezistenta in cele mai dure momente. Cei doi au pierdut, de curand, un copil, dar se pare ca viata merge mai departe pentru ei. Oricat de tristi ar fi, parintii au inteles ca ceilalti copii ai lor au nevoie de atentie si de dedicare, asa ca si-au dat restart si au trecut peste momentul tragic.


Zilele acestea, in semn de multumire pentru fanii care le-au fost alaturi, Georgina si iubitul ei au facut public numele fetitei lor. Cea mai tanara membra a familiei se numeste Bella Esmeralda si nici nu are idee cat de norocoasa este cu o asemenea familie.

„Cu cea mai profunda tristete a noastra trebuie sa anuntam moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simti parintii. Doar nasterea fiicei noastre ne da puterea de a trai acest moment cu putina speranta si fericire. 
Vrem sa multumim medicilor si asistentelor pentru ingrijirea si sprijinul acordat. Suntem devastati de aceasta pierdere si cerem intimitate in acest moment dificil. Bebe, tu esti ingerul nostru. Noi te vom iubi mereu”, a scris Ronaldo pe Instagram, atunci cand si-a pierdut baietelul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006962 (s)