News Flash:

Au iesit la iveala detalii halucinante despre casa lui Michael Jackson. Ce se intampla in camera secreta a artistului

6 Mai 2022
626 Vizualizari | 0 Comentarii
Michael

Odata cu lansarea documentarului Leaving Neverland: Michael Jackson and Me, s-a deschis din nou subiectul delicat al agresiunilor sexuale pe care Michael Jackson le-ar fi comis asupra copiilor de sex masculin, de-a lungul vietii sal

Fostul bodyguard al lui Michael, Matt Fiddes, a tinut sa faca cateva precizari cu privire la „camera secreta a copiilor” din Neverland. „Lumea o sa incerce sa va convinga ca a construit el o camera secreta numai pentru copii, insa incaperea era deja construita cand a cumparat casa. Era, de fapt, o camera de refugiu, in caz de pericol, «panic room»”, a inceput sa explice acesta.


“Tipul era multi-miliardar si e perfect logic sa aiba o astfel de camera... avea tot felul de chestii pe-acolo care sa-l distreze atat timp cat statea in incaperea aceea, pana se rezolva problema. Se intampla adesea ca alarma sa sune in toata casa si atunci angajatii lui il trimiteau de urgenta in acea camera. Nu era o camera secreta, stiam cu totii despre existenta ei”, a continuat acesta sa povesteasca.


 „Oamenii erau tot timpul dornici sa ia bani de la el, se intampla zilnic asta. Faceau orice puteau pentru a-l intalni. Din cate am vazut eu in casa aceea, parintii erau problema, nu copiii. Parintii ii impingeau pe copii spre Michael, intrebau tot timpul daca mai puteau sta impreuna inca 10 minute.”

Avocatul Ron Zonen a dezvaluit pentru Radar Online: „Multe dintre obiectele din acea incapere erau folosite pentru a-i desensibiliza pe copii, iar Michael a recunoscut ca lua cu el in camera cate un copil pe rand si petrecea cu ei mult timp in pat”, potrivit okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006916 (s)