News Flash:

Ce avere a reusit sa adune Teo Trandafir de-a lungul timpul. „Raportat la un profesor, sunt un om bogat”

16 Decembrie 2021
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Trandafir 1

Teo Trandafir nu mai are nevoie de introduceri. Prezentatoarea de la Kanal D are zeci de ani de experienta in spate in domeniul televiziunii, iar prin mana ei au trecut generatii intregi de aspiranti la o cariera in fata reflectoarelor.

Teo a jonglat foarte mult cu locurile de munca pana l-a gasit pe cel care i se potriveste cel mai bine. Prezentatoarea a vorbit de multe ori despre munca din spatele omului de radio sau omului de televiziune, caci ea le-a incercat pe ambele. Dupa ce a stat ani buni la PRO TV, Teo a luat o pauza justificata si s-a retras din televiziune. Vedeta nu a putut sa stea mult timp departe de ceea ce ii place, asa ca s-a intors pe micile ecrane si a facut echipa cu turcii de la Kanal D.

Echipa de la Kanal D este a doua familie, iar Teo simte ca acolo isi poate arata adevaratul potential. Turcii de la Kanal D o apreciaza enorm pe Teo si o rasplatesc pe masura. In emisiunea lui Denise Rifai, Teo a vorbit pentru prima data despre partea financiara si despre cat de mult munceste pentru fiecare ban. 

Ca un salariu sa fie corect, tu trebuie sa-ti servesti televiziunea suficient de eficient, incat salariul tau sa se justifice. Daca tu vii cu niste figuri si cu niste rasini in cap si spui ca vrei 4 milioane si tu aduci 200 de mii, inseamna ca esti psihopat. Nimeni nu e obligat sa te plateasca pe tine cu cat ceri tu. Du-te in alta parte! Cat am castigat nu e relevant. Eu intre timp am mancat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viata vietii. Am pierdut, s-a intamplat, am riscat… tot bani se numesc. Ca s-au dus pe apa sambetei… asta este. Pierzi, castigi, negustor te numesti.”

„Eu bani am facut si ii voi putea face in continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, imi plac foarte mult casele, cred ca am o slabiciune. Nu sunt atat de bogata cat mi-as dori sa fiu. Daca ne raportam la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Daca ne raportam la un primar de comuna, sunt un om atat de sarac… incat dupa ce i-am vizitat casa si ma intorc la mine, am impresia ca am intrat in cotetul cainelui.”, a declarat Teo Trandafir

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005775 (s)