News Flash:

Ce parere a avut Pavel Stratan despre nunta Cleopatrei? ”Nu m-am gandit niciodata la lucrul asta”

11 Noiembrie 2021
478 Vizualizari | 0 Comentarii
Pavel Stratan

Pavel Stratan a fost luat prin surprindere de vestea nuntii Cleopatrei Stratan. Artistul a fost invitat recent intr-o emisiune in care a vorbit despre evolutia lucrurilor in viata familiei sale. Pavel a acceptat cu greu ideea ca fiica lui va deveni sotia lui Edward Sanda, dar este bucuros ca se inteleg bine. Artistul de peste Prut a declarat ca nu a simtit nicio secunda nevoia sa o influenteze intr-un fel pe Cleopatra, pentru ca a avut mereu incredere deplina in ea.

"La mine n-a fost surpriza, pentru ca eu multe dintre lucruri le stiam. Pe Edi il cunosteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra si niciodata nu m-am gandit la lucrul asta. Important e cum o sa se inteleaga si dupa asta ce o sa fie. N-am avut nicio retinere. Totdeauna am avut incredere in Cleopatra. Ma temeam de lucrul asta, sa nu intervin cu ceva, s-o influentez. Pentru ca, cateodata, parintii fac greseala asta. Parintii intotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mica si toate lucrurile frumoase i le-am spus de mica, nu atunci, inainte sa se casatoreasca. Atata incredere am avut in ea.", a declarat Pavel Stratan in cadrul emisiunii gazduite de Rodica Cioranica.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au fost asaltati cu zeci de intrebari dupa nunta, care mai de care mai indiscrete. Cleopatra Stratan s-a gandit ca cel mai bine ar fi sa creeze o sectiune de Q&A pe Instagram. Acolo, artista a raspuns la cele mai mari curiozitati ale fanilor. Printre intrebarile legate de verighete, emotiile din ziua nuntii, fanii au vrut sa afle un lucru; de ce nu si-a schimbat artista numele de pe Instagram in Cleopatra Sanda. Raspunsul este unul foarte simplu, iar fanii l-au primti chiar din partea Cleopatrei: pentru ca numele ei este un brand si asa o recunoaste publicul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006124 (s)