News Flash:

Ce meserie a avut Bogdan de la Ploiesti inainte de a deveni unul dintre cei mai de succes manelisti de la noi

3 Ianuarie 2022
617 Vizualizari | 0 Comentarii
Bogdan de la Ploiesti

Bogdan de la Ploiesti poate spune ca este un norocos. Desi nu provine dintr-o familie de lautari, aceasta a avut ureche muzicala si a reusit sa devina unul dintre cei mai apreciati manelisti de la noi. Acum, Bogdan de la Ploiesti lucreaza cu cele mai bune nume din industrie, a devenit showman, iar oamenii din spatele lui stiu ce si cum sa faca pentru ca artistul sa fie mereu pe primele locuri.

Bogdan de la Ploiesti a fost invitat la podcastul lui Damian Draghici, acolo unde a povestit mai bine de o ora intamplari din viata lui. Manelistul nu s-a ferit sa vorbeasca si despre cele mai grele momente, dar, de departe, cel mai important episod din viata lui a fost acela in care a fost nevoit sa aleaga muzica in detrimentul a ceea ce facea la vremea respectiva. Bogdan a recunoscut ca cocheta cu muzica in paralel, dar nu s-a gandit, vreodata, ca va ajunge atat de departe. Pe vremea cand era doar un pusti, Bogdan visa sa scrie istorie in lumea fotbalului, doar ca destinul a avut un alt plan mult mai bun pentru el.

„Am inceput sa cant pe la 15 ani. Eu nu sunt dintr-un neam de lautari, deci mi-a fost foarte greu. Eu nici nu sunt de etnie, iar pentru lautari a fost un soc. Eu canteam pe afara si le placea prietenilor mei. Eu zece ani am jucat fotbal. La un moment dat, viata a luat o intorsatura ciudata si a trebuit sa fac o alegere.” 

Nu aveam din ce trai. Fotbalul nu-mi aducea bani si a trebuit sa aleg muzica. (…) Ma asteptam sa fiu fotbalist. Am fost campion national, am jucat la F.C Petrolul Ploiesti, am medalii acasa. Am jucat fotbal pana la 16 ani. Dupa ce am scos cateva piese, a inceput sa-mi placa mai mult muzica.”, a declarat Bogdan de la Ploiesti in podcastul lui Damian Draghici. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006285 (s)