News Flash:

Ce mesaj i-a trasmis Zelenski lui Viktor Orban. „E timpul sa te hotarasti”

25 Martie 2022
686 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski 1

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut, vineri, un mesaj pentru premierul Ungariei Viktor Orban, un vechi aliat a lui Vladimir Putin. 

„Ungaria... vreau sa ma opresc aici si sa fiu sincer odata pentru totdeauna. Trebuie sa decideti singuri cu cine sunteti. Sunteti un stat suveran. Am vazut acest memorial (la Budapesta, n.red.), despre crime in masa. Am fost acolo cu familia mea. Asculta, Viktor, stii ce se intampla in Mariupol? Te rog, daca poti, mergi pe malul Dunarii.

Uita-te la pantofii aia si vei vedea cum se pot intampla din nou uciderile in masa in lumea de astazi. Asta face Rusia astazi. Adulti si copii. Bunicii. Mii. Aceste mii de oameni nu mai sunt. Nu este timp sa eziti. Este momentul sa te hotarasti deja. Noi credem in tine. Avem nevoie de sprijinul tau. Credem in poporul tau. Credem in Uniunea Europeana”, i-a transmis presedintele ucrainean liderului de la Budapesta, potrivit Digi24.

Zelenski a facut un apel la intreaga lume! Acesta le cere cetatenilor sa iasa in strada si sa protesteze impotriva atacurilor din partea Rusiei asupra Ucrainei. El sustine ca manifestarea pacii ar putea ajuta tara pe care o conduce.


„Continuati cu simbolurile ucrainene pentru a apara Ucraina, pentru a apara libertatea, pentru a apara viata! Intalniti-va in piete, pe strazi, aratati-va si faceti-va auziti! Exprimati-va, manifestati-va din birourile voastre, din casele voastre, din scolile si universitatile voastre, manifestati in numele pacii! Sa se ridice impotriva razboiului incepand cu 24 martie”, a spus Zelenski intr-un videoclip filmat in limba engleza.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005773 (s)