News Flash:

Catalin Maruta, salariu exorbitant la PRO TV. Colegii lui nici nu viseaza la suma asta

2 Noiembrie 2021
570 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Catalin Maruta este una dintre vedetele reprezentative ale trustului din Pache Protopoescu. Prezentatorul realizeaza de ani buni emisiunea din intervalul orar 15-17 si se mentine in audiente. Catalin este unul dintre cei mai buni prezentatori, iar asta se vede in interviurile pe care le are cu invitatii sai. De-a lungul timpului, formatul emisiunii sale a evoluat si a reusit sa tina cati mai multi telespectatori in fata televizoarelor.


Catalin Maruta este unul dintre prezentatorii care reusesc sa surprinda mereu ineditul. Sotul Andrei este printre primii oameni care afla subiectele in exclusivitate, iar sefii de la PRO TV apreciaza asta. Cand vine vorba de salariu, Catalin nu are motive sa se planga. Poate ca este cel mai bine platit din PRO, dupa Andreea Esca. Prezentatorul incaseaza pe luna 12.000 de euro, desi programul lui este de luni pana vineri.


O alta vedeta cu state vechi la PRO TV, Neti Sandu nici macar nu viseaza la sumele astea. Horoscopista lucreaza de luni pana duminica, dar salariul ei nu se ridica la nivelul lui Catalin Maruta. Neti Sandu incaseza pe luna nici mai mult, nici mai putin de 1.500 de euro.


Emisiunea pe care o prezinta sotul Andrei este una dintre cele mai longevive din televiziunea de la noi. Inca din 2007, Catalin a semnat pentru formatul ”La Maruta”. Tot de atunci, olteanul incearca ca emisiunea lui sa fie una de succes, iar cifrele de audienta vorbesc de la sine. Catalin Maruta i-a surclasat mereu pe colegii lui de alte posturi tv care au emisiuni in acelasi interval. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005121 (s)