News Flash:

Catalin Botezatu nu se mai ascunde. De ce isi face designerul mereu unghiile cu oja neagra

15 Aprilie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Catalin Botezatu a fost mereu adeptul extravagantelor si nu i-a placut niciodata sa se inscrie in vreun tipar. De-a lungul timpului, acesta a jonglat cu diverse stiluri pana cand l-a gasit pe cel care i se potriveste cel mai bine.

Catalin Botezatu a fost mereu in centrul atentiei, iar asta nu datorita doar scandalurilor mondene în care a fost implicat, ci si datorita aparitiilor lui. Bote a fost mereu o sursa de inspiratie pentru cei din jur, dar nu multi sunt si cei care dau atentie fiecarui detaliu. De exemplu, nu multa lume a observat ca lui Bote ii place sa aiba mereu manichiura ingrijita, dar nu doar cu lac transparent, ci si cu oja. Apetenta lui pentru negru este foarte justificata, iar acum, recent, in emisiunea lui Teo Trandafir a explicat care este adevarul din spatele controversatelor unghii negre

„Bine ca ai filmat unghiile negre! Daca tot filmeaza unghiile negre, sa vorbim despre aceste unghii negre! Toata lumea ma intreaba!

Intelegeti odata pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de cand aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Si in Romania sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internationale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezinta freedom (n.r. libertate).

Pentru anumite persoane si in anumite trenduri, aceste unghii negre militeaza pentru libertatea si pentru drepturile femeii! Trebuia sa profit sa explic asta. Sunt barbati care-si fac unghii negre in avantajul femeilor, sa fie libere, sa nu mai fie molestate”, a declarat Catalin Botezatu, potrivit Kanald.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)