News Flash:

Catalin Botezatu, declaratii sfasietoare despre copilaria lui. Creatorul a fost la un pas de a fi dezmostenit

8 Iunie 2022
451 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Botezatu

Catalin Botezatu este un nume de referinta in lumea modei. Aceasta nu a visat dintotdeauna sa devina creator, ci din contra. Catalin a fost un elev obisnuit, cu note extrem de mari. El insusi se caracterizeaza ca fiind in acea perioada mai mult un tocilar. Catalin dorea sa faca perfomanta la scoala, iar aceasta dorinta intrinseca s-a pastrat si mai tarziu. Bote a terminat profilul matematica-fizica si nu este de mirare ca tatal lui isi dorea ca acesta sa devina inginer. Mai tarziu, dupa terminarea liceului, Catalin a absolvit Institutul European de Moda de la Milano, loc unde a invatat tot ceea ce stie azi.

”Da, am trecut prin toate etapele imbecile, cu treapta intai, a doua, pe care a trebuit sa le iau cu note mari. Am terminat liceul cu 9,90. E adevarat, am fost un tocilar. Am terminat un liceu de matematica-fizica. Am dat admiterea la Energetica, pentru ca, fiind inainte de Revolutie, tatal meu isi dorea sa plec la Reactorul Nuclear din Canada, sa fug efectiv. Aveam niste relatii acolo. Asta isi dorea, sa fiu inginer ca si el”, a marturisit Catalin Botezatu in urma cu ceva timp.

Desi a invatat bine pe toata perioada scolii, designerul nu s-a simtit atras de a face cariera in domeniul studiat, ci, mai degraba, a vrut sa isi urmeze pasiunea pentru muzica. Acela a fost momentul in care in familia lui s-a iscat un scandal monstru si a fost la un pas de a fi dezmostenit.

”Nu m-am gandit ca lumea asta o sa ma atraga atat de mult si de fapt o sa ma acapareze si o sa ma regasesc in ea si o sa o pun mai intai de toate in balanta. In ultimii zece ani am ales cariera, deci asta inseamna ca am ales fashion-ul. Parintii au spus ca ma dezmostenesc”, a povestit Catalin Botezatu, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007250 (s)