News Flash:

De-a dreptul hilar! Nu o sa-ti vina sa crezi ce face Maria Dragomiroiu cu parul dupa ce il tunde

7 Iunie 2022
644 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria

Maria Dragomiroiu (65 de ani) este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania. Totodata, ea este fericita „proprietara“ a celui mai lung par pe care il are o personalitate autohtona, masurand aproape un metru. Solista a dezvaluit, intr-un interviu pentru click.ro, micile ei trucuri pentru a-si mentine parul sanatos si stralucitor.

„De ani de zile ma spal o data pe saptamana cu sampon si cu  balsam, dar eu stiu cum trebuie. Il spal in lighean,  fara sa il incurc, mai mult il mangai, il spal doar de sus in jos, arunc apa, pun alta apa si iar dau cu sampon, nu foarte mult, dar sa se faca spuma si cu spuma aia doar il frec cu blandete de sus in jos, de la radacina spre varf si dau cu apa cu spuma si tot asa, iar arunc apa si apoi ma  clatesc foarte bine cu dusul pana simt ca este foarte bine clatit. Apoi ii pun balsam, tot in lighean, cu putina apa il omogenizez foarte bine“, a declarat cantareata.

Maria Dragomiroiu spune ca nu a fost niciodata la coafor si refuza sa arunce la cosul de gunoiu parul taiat. Ce face, in schimb, cu el?

Il strang, il fac papusele mici,  il duc acasa si o data la o luna, il tai pe iarba. Parul nu se degradeaza foarte repede, degeaba l-as arunca pentru ca il ia vantul, il tai marunt, am aceasta placere, sa tai acele papusele din parul meu cu foarfeca marunt si il arunc in gradina, prin iarba, oriunde, sa fie in aer liber“, a dezvalui solista., informeaza playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006144 (s)