News Flash:

Nu multa lume stie ca Adrian Mutu nu este singur la parinti. Cum arata si cu ce se ocupa sora Briliantului

8 Iunie 2022
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Adi Mutu

Adrian Mutu poate fi considerat simbolul fotbalului in Romania. Acesta are o cariera impresionanta, ajungand de la fotbalist, la antrenor al Rapidului. Acesta a avut parte, de-a lungul anilor, de sustinerea familiei sale extrem de iubitoare.

Adrian Mutu are o sora care prefera sa stea departe de lumina reflectoarelor. Aceasta, pe numele sau actual, Vasilica Laura Cordun, nu si-a expus public viata si a stat departe de celebritatea fratelui sau. Nici macar pe retelele de socializare ea nu foloseste numele „Mutu', pastrandu-l pe cel al fostului sot, Cordun.


In ceea ce priveste cariera, Laura are o afacere extrem de profitabila cu prajituri. Ea a debutat in acest domeniu la inceputul pandemiei, iar de atunci are un real succes. Printre produsele pe care le vinde se numara mousse-uri de fructe, care se vand la pretul de 90 lei/kg, in timp ce prajiturile fara fructe ajung la 80 lei kilogramul. 

In viata sa sentimentala, ea este divortata, dar traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un antrenor de inot, pe nume Daniel. Ei sunt impreuna de aproximativ trei ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004903 (s)