News Flash:

Fanii nu il mai inteleg pe Selly. De ce nu isi cumpara vloggerul propria casa daca da pe chirie 3000 de euro?

27 Octombrie 2021
373 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

De cand s-a mutat din Craiova, Selly a avut parte numai de peripetii. Nu a fost deloc usor pentru ea sa isi gaseasca locuinta perfecta. Cand credea ca lucrurile s-au asezat si se poate bucura de linistea caminului, Selly a avut probleme cu vecinii care i-au vandalizat masina. Vloggerul nu s-a lasat si a cautat in continuu pana cand a simtit ca face alegerea cea buna.

Acum, dupa mai multe cautari, Selly a gasit locuinta perfecta pentru gusturile lui si ale iubitei sale, Smaranda, iar asta ii costa destul de mult. Vloggerul scoate pe luna din buzunar pentru chirie 3.000 de euro, iar gurile rele spun ca si-a putea cumpara propria casa cu banii astia.

”Va fac turul acestui apartament. O sa va raspund de ce nu mi-am cumparat o casa. Chiria pe care o platesc aici se apropie de 3.000 de euro. Ne-am mutat aici pentru siguranta mea, a Smarandei si a pisicilor noastre. L-am mobilat cum voiam noi., a inceput sa explice Selly. Piesa de rezistenta e televizorul in baie, stai in cada si te uiti la televizor. Cam asta e apartamentul, unde stau cu chirie. Toti ma intrebati de ce nu am cumparat. La prima vedere, atunci cand ai disponibilitatea sa cumperi cu banii jos un apartament suna ca fiind cea mai buna varianta. Dar nu intotdeauna.

Apoi, Selly a continuat cu sfaturi pentru cei care se grabesc sa isi cumpere ceva al lor.

”Ce poti face ca investitie cu acei 500.000 de euro care sa-ti aduca si mai multi bani. Mai bine cumperi apartamente in faza de proiect si dupa sa le dai in chirie. Caut oportunitati de a invsti banii. Momentul in care vrei sa ai ceva al tau e bine sa-ti cumperi ceva in care sa te simti tu bine. Si nu ma simt pregatit acum”, a spus Selly pe Youtube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006258 (s)