News Flash:

S-a aflat cine a postat minciuna ca Rihanna si iubitul ei s-au despartit. Ce legatura are romanca Amina cu toate astea

20 Aprilie 2022
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

Saptamana trecuta, intreaga lume mondena a fost data peste cap de stirea conform caruia Rihanna a fost inselata. Nimeni nu se astepta la asta, mai ales ca artista este si insarcinata. Acum, dupa ce s-a speculat foarte mult pe baza acestei informatii, s-a aflat si adevarul.


Rihanna si A$AP Rocky sunt bine si sunt mai fericiti ca niciodata. Episodul cu inselatul si despartirea a fost un fake news care s-a propagat cu viteza luminii in online si nici nu este de mirare. Mesajul initial a fost postat pe Twitter, iar de acolo a fost preluat de intreaga lume. Acum, cand lucrurile au luat o amploare neasteptata, autorul acestei glume nesarate a iesit la iveala. Pentru ca totul sa fie complet, acesta si-a cerut si scuze in fata tuturor printr-o postare.


„As vrea sa-mi cer scuze tuturor celor implicati in ceea ce am cauzat prin actiunile mele si pentru tweet-urile mele necugetate. Accept in totalitate consecintele pentru actiunile mele si pentru ceea ce am declansat. N-am nicio scuza pentru ceea ce am facut, m-am incurcat prea tare in dramele de pe Twitter si, din pacate, am ajuns intr-o mare harababura”, a scris Piano.
Vineri, Twitter-ul a fost plin de mesaje rautacioase la adresa Aminei, in care sute, mii de persoane o acuzau ca este o tradatoare ca i l-a furat pe Rihannei pe A$AP Rocky. La inceput, creatoarei i s-a parut o gluma proasta, dar, cu timpul, totul a luat amploare, asa ca s-a vazut nevoita sa se apere, cumva.


„Intotdeauna am crezut ca o minciuna raspandita pe retelele de socializare nu merita niciun raspuns sau clarificare, mai ales una care este atat de josnica. Initial am presupus ca aceasta barfa, fabricata cu rea intentie, nu va fi luata in serios. Insa, in ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit ca traim intr-o societate in care astfel de subiecte ajung sa fie discutate cu mare rapiditate, chiar daca au baze nefondate, nimic nefiind interzis”, a scris Amina Muaddi pe Twitter.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005037 (s)