News Flash:

Dani Otil a vrut sa devina prezentator, dar mama lui nu i-a dat nicio sansa. „Ceva la mine in familia n-a functionat”

20 Aprilie 2022
273 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani

Dani Otil nu are nevoie de prea multe prezentari. Matinalul se implica in cat mai multe proiecte si abia daca mai are timp si pentru alte lucruri. Pasiunile lui necesita timp, iar asta il face sa creada ca si-a ales corect meseria.

Inainte de a deveni unul dintre cei mai buni prezentatori de la noi, Dani Otil a avut o copilarie obisnuita. Acesta si-a dorit mereu sa ajunga pe sticla si l-a avut exemplu pe Horia Brenciu. Din pacate, Dani nu a avut parte de sustinerea parinteasca pe care si-ar fi dorit-o, asa ca a muncit din greu pentru a-si indeplini dorinta.

„Ceva, la mine in familie, n-a functionat pentru ca eu daca am vrut la fotbal, mama mi-a zis ca-s prea mic de statura. Daca am vrut la karate, mi-a zis ca o sa fac hernie. Am vrut sa cant la acordeon pentru ca vecinul meu, Remus Stoianov, fie iertat, canta la acordeon in fiecare zi din viata lui. Am fost atat de fascinat, incat am vrut sa invat sa cant si eu. Si mama mi-a zis ca sigur n-am talent.

Am vrut sa ma dea la un instrument la Casa Pionerilor, a zis ca nu-i de mine, sa ma tin de carte. Am vrut sa fac mai multe sporturi, mi-am zis ca sunt firav, sa nu le fac. In clasa a unsprezecea aveam un televizor alb negru care statea pe frigiderul din bucatarie si era si Razvan la mine. Atunci ne-a intrebat mama daca stim ce-am vrea sa fim. Eu il vedeam pe Horia Brenciu la TV si am zis ca vreau sa fiu ca Horia. Mama mi-a zis ca n-am nicio sansa, ca Horia canta la instrumente si ca are voce.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004637 (s)