News Flash:

Camere video in centrul Timisoarei si pe malurile Begai. In curand incepe montarea lor

10 Februarie 2022
327 Vizualizari | 0 Comentarii
camera video

Politia Locala Timisoara a semnat contractul cu firma care a castigat licitatia pentru „Achizitia sistemului de monitorizare video a unei portiuni a Canalului Bega si a unei parti a zonei centrale a municipiului Timisoara”. Vor functiona 22 de camere in 15 locatii.
 
 
Politia Locala Timisoara a semnat contractul cu firma care a castigat licitatia pentru „Achizitia sistemului de monitorizare video a unei portiuni a Canalului Bega si a unei parti a zonei centrale a municipiului Timisoara”.

Despre acest proiect se discuta inca din anul 2017, cand au fost pusi deoparte 1,3 milioane de lei pentru o astfel de achizitie. Studiul de Fezabilitate a fost aprobat in 2018, dar Politia Locala abia in septembrie 2021 a inceput sa caute un furnizor. Atunci, pentru aceasta investitie, in bugetul Politiei Locale a fost alocata suma de 100.000 lei, diferenta pentru realizarea investitiei fiind alocata pentru anul 2022.

Licitatia a fost castigata de Backup Technology SR, o firma din Timisoara, care potrivit firme.info avea in 2020 13 angajati, un profit de 1,9 milioane de lei si datorii de 6,7 milioane de lei. Atribuirea contractului a fost realizata la valoarea de 1.101.808,18 lei fara TVA.

In momentul de fata se pregateste procesul de executie a lucrarilor, urmand ca in cel mai scurt timp sa se emita ordinul de incepere a acestora. Durata de executie este de 6 luni. Vor fi montate 22 de camere in 15 locatii.

„Cele 22 de camere sunt prevazute a fi instalate pe o parte a Canalului Bega, respectiv Podul Dacilor, Piata Traian, Podul Michelangelo, Podul Mihai Viteazu, intersectia Str. Eugeniu de Savoya cu Str. Martin Luther, intersectia Str. 2 Mai cu Str. Florimund Mercy, intersectia Str. Francesco Griselini cu Str. Proclamatia de la Timisoara, intersectia Str. Proclamatia de la Timisoara si Str. Augustin Pacha, P-ta Libertatii, Str. Gheorghe Lazar, Str. Emanuil Ungureanu, P-ta Unirii, Str. Marasesti, P-ta Victoriei, B-dul I. C. Bratianu”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Municipiul Timisoara, prin Politia Locala, are in prezent 94 de camere video in 13 locatii din oras.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006866 (s)