News Flash:

Competitie cu barci trasnite pe Bega, si in 2022. Incep inscrierile

10 Februarie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
barci

Si in acest an, la Timisoara vor fi lansate pe Bega barci realizate din materiale reciclabile. Cea de-a sasea editie a „Make it! Race it! Recycle it!” va avea loc in iunie. Participantii vor concura pentru cele sapte trofee puse in joc. Inscrierile se pot face pana la finalul lunii mai.
 
 
„Make it! Race it! Recycle it!” este o competitie sportiva neconventionala unica in Romania, dedicata Protectiei Mediului. Anul acesta va avea loc sambata, 18 iunie, pe Bega, in Timisoara, in spatele Catedralei.

„Si in acest an, echipele participante isi vor construi cate o ambarcatiune folosind materiale recuperate si reciclabile si vor concura cu ea alaturi de celelalte echipe inscrise in competitie. Dupa curse, fiecare echipaj isi va demonta ambarcatiunea si va recupera sau va da spre reciclat deseurile reciclabile din care a fost construita. Evenimentul se adreseaza companiilor, institutiilor, ong-urilor, liceelor si grupurilor de prieteni”, spun organizatorii – Ecostuff Romania.

Inscrierile se pot face pana cel tarziu luni, 30 mai, trimitand un email la office•ecostuff.ro.

Categoriile la care un echipaj poate participa
Participantii vor concura pentru cele sapte trofee puse in joc de organizatori:

Cea mai rapida ambarcatiune – sectiunea „viteza” – se premiaza locurile 1, 2 si 3
Cea mai rapida ambarcatiune – sectiunea „Saved by the bell” – se premiaza locurile 1, 2 si 3
Cea mai faina tema – se premiaza locurile 1, 2 si 3
Premiul pentru impresia artistica – se premiaza locurile 1, 2 si 3 (nota de la aceasta categorie este in acelasi timp un coeficient care se aplica si la stabilirea clasamentului la categoria cea mai faina tema in caz de egalitate)
People’s choice – se acorda un singur premiu – va fi acordat echipajului care a construit cea mai faina ambarcatiune din ultimii cinci ani
Premiul Special EcoStuff – se acorda un singur premiu
Titanic Award – se acorda un singur premiu
Se vor acorda si cinci premii speciale, care vor fi stabilite de juriu in timpul evenimentului. Doritorii pot vota „Ambarcatiunea Regina” AICI. Mai multe detalii si regulamentul competitiei, AICI.

In cele cinci editii anterioare, au participat 90 de echipaje, reprezentand 50 de companii si ONG-uri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005694 (s)