News Flash:

Nicio firma nu este interesata sa faca stadionul „lego” al Timisoarei. Licitatie anulata

9 Februarie 2022
426 Vizualizari | 0 Comentarii
stadionul Lego

Asa-zisul stadion „lego”, scos la licitatie de Primaria Timisoara in decembrie 2021, care ar urma sa fie amenajat in Calea Buziasului, nu a atras nicio firma. Licitatia a fost anulata.
 
 
Licitatia pentru realizarea stadionului „lego” in Calea Buziasului, lansata in decembrie de Primaria Timisoara, a fost anulata pentru ca „niciunul dintre ofertantii inscrisi nu a criptat oferta financiara/sau nu a raspuns la toti factorii de evaluare electronici”. Data limita pentru depunerea ofertelor era 8 februarie.

Noul stadion al Timisoarei ar trebui sa aiba cel putin 9.000 de locuri, din care 509 VIP si 102 la loje. Va fi construit pe structura metalica si va intra la categoria 4, conform cerintelor din domeniu. Potrivit reprezentantii PMT, pentru acoperirea arenei vor fi folosite membrane tensionate – structuri usoare din materiale compozite care vor da o lumina naturala terenului.

Stadionul „lego” este o idee a fostei administratii si a fost scos din bugetul pe 2021, dar a fost reintrodus la rugamintea viceprimarului Cosmin Tabara. Tot Tabara s-a ocupat si de documentatie, iar edilul a tinut sa-i multumeasca primarului pentru ca i-a ascultat argumentele si ca merge mai departe cu investitia.

Lucrarile sunt estimate sa coste 87,3 milioane de lei cu tot cu TVA, iar durata contractului care va fi licitat va fi de 39 de luni, dintre care sase pentru proiectare. Totusi, va mai trece mult timp insa pana cand timisorenii se vor putea bucura de un meci de fotbal sau de un festival pe noul stadion.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005230 (s)