News Flash:

Mai multi locuitori din Sanandrei, nemultumiti de haosul provocat de lucrarile de canalizare. Primarul: Totul se desfasoara normal

8 Februarie 2022
268 Vizualizari | 0 Comentarii
canalizare

Mai multi cetateni ai comunei Sanandrei au lansat o petitie online prin care cer administratiei locale sa verifice desfasurarea lucrarilor de canalizare. Acestia sustin ca spatiul verde a fost distrus excesiv, iar aleile sunt acum pline de noroi. Primarul comunei, Claudiu Coman, spune ca lucrarile sunt supravegheate constant de dirigintii de santier si se desfasoara normal.
 
 
Mai multi cetateni din Sanandrei sunt nemultumiti de cum se desfasoara lucrarile de canalizare. Spun ca drumurile s-au umplut de noroi, copacii au fost taiati si utilitatile au fost afectate de sapaturi.

Au lansat si o petitie prin care cer primariei sa verifice daca executantul lucrarilor respecta toate avizele si normele. Pana luni, 7 februarie, a fost semnata de aproximativ 230 de cetateni.

„Cerem Primariei:

sa se adreseze oficial catre compania care asigura desfasurarea lucrarilor de canalizare si sa ceara solutii la problemele mai sus amintite
sa verifice daca se respecta de catre constructor, avizele emise pentru executia acestor lucrari (mediu, urbanism) si sa anunte oficial cetatenii de rezultatul verificarilor facute”, se arata in petitie.
 

Primarul comunei Sanandrei, Claudiu Coman, a explicat ca aceste lucrari importante se desfasoara normal. Stie ca este deranj si ca Sanandrei este cunoscuta drept „una dintre comunele frumoase si ingrijite” din Timis, dar spune ca pana acum totul s-a rezolvat „cu vorba buna”.

„Lucram cu opt echipe de canalizare numai pe Sanandrei. Sigur ca este si noroi, este si vremea nefavorabila. Programul se desfasoara prin Aquatim, cu fonduri europene. Avem foarte multi oameni numai pentru supravegherea acestor lucrari. […] Avem diriginti de santier […] Cetatenii se supara pentru pentru ca ba le scoatem un pom, ba o parcare pe care ei si-au amenajat-o. Acestea sunt lucrari normale”, a spus primarul.

Acesta a transmis ca pastreaza in permanenta legatura cu constructorul si se asigura ca totul decurge conform planului. Stie ca sunt cateva „grupuri pe retelele de socializare”, nemultumite de desfasurarea lucrarilor, insa spune ca majoritatea cetatenilor sunt de-acord cu proiectul. In plus, pana in momentul de fata, niciun locuitor din comuna Sanandrei nu s-a inscris la el in audienta pentru a discuta despre aceasta problema.

„Sunt cateva grupuri pe retelele de socializare. Oamenii, in marea lor majoritate, sunt multumiti cu aceste lucrari. Din cat e comuna de mare, avem si acesti oameni, care intr-adevar vor sa se faca auziti. I-am invitat sa vina sa vada ce inseamna lucrarea. Lucrarile sunt pe domeniul public. Azi dimineata (n.r. – dimineata zilei de luni, 7 februarie) am oprit lucrarile pentru ca ploua. La primarie nu a venit nimeni in audienta sa discutam despre acest subiect. De fiecare data cand ies pe teren, sa discut la fata locului cu oamenii, ei imi spun doleantele lor, imi spun ca uneori ies mai greu din casa si ca vor sa se termine mai repede lucrarile, dar nu imi aduc reprosuri. Ne intelegem cu vorba buna”, a mai spus Coman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006265 (s)