News Flash:

Cine este vedeta care a numit-o pe Iulia Albu „Pinocchio”. Diva nu a stiut cum sa reactioneze

2 Mai 2022
526 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia

Iulia Albu a fost foarte dura cu vedetele de-a lungul timpului. De cele mai multe ori, acesta a fost considerat un defect profesional, dar se pare ca nu toata lumea rezoneaza cu stilul ei transant. In timp ce unele i-au declarat razboi, altele au decis sa aleaga calea mai putin dura. 

Iulia Albu a incasat ieri seara unele dintre cele mai dure vorbe pe care le-a auzit in ultima vreme. Nu mai este niciun secret faptul ca aceasta nu prea si-a facut prieteni in lumea mondena, mai ales ca mereu a dat de pamant cu toti din cauza hainelor pe care le purta. La „iUmor” au reusit sa ajunga unele dintre „tintele” Iuliei, iar printre ele s-a numarat si Ramona Badescu. Vedeta a venit pregatita si a atacat punctele sensibile ale Iuliei. Fie ca a fost vorba despre polite mai vechi si nerezolvat, Ramona s-a asigurat ca bifeaza toate punctele de pe lista si nu a fost deloc blanda. 

„Sunt Ramona Badescu, supranumita „occhio”. Sunt aici sa vorbesc despre Iulia Albu, supranumita „Pinocchio” pentru ca au avut destine asemanatoare. Si ei si lui Pinocchio le-a dat viata un cizmar. (...) Am fost chemata sa vorbesc despre Iulia Albu sau „oul”, cum i se mai spune in lumea gainilor.

Este prima persoana care a fost tinuta de gaina ei intre copanelele sale. Doamna Iulia Albu este o femeie eleganta, frumoasa, distinsa. Si-a inceput cariera de jurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”, emisiune care a avut succes abia dupa ce a plecat ea de acolo”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004714 (s)