News Flash:

Britney Spears, imagini interzise pentru cardiaci. Artista s-a afisat dezbracata, in toata splendoarea, in fata fanilor

6 Mai 2022
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney

La aproape un an de cand a scapat oficial de tutela tatalui ei, Britney Spears si-a surprins fanii de pe Instagram cu cateva fotografii in care apare goala. Artista se bucura din plin de linistea de care are parte alaturi de iubitul ei si vrea sa transmita asta tuturor. Noi zicem ca i-a iesit. 

Britney Spears se bucura se libertatea de care nu a avut parte in ultimii 13 ani. La sfarsitul anului trecut, judecatoarea responsabila de caz a decis in favoarea cantaretei si a decis sa ii retraga lui Jamie Spears tutela asupra fiicei lui pe care o avea din 2008.

Britney este libera acum sa isi administreze singura finantele si sa ia decizii in numele sau, asa ca a sarbatorit libertatea cu o serie de imagini. Artista nu s-a sfiit sa le arate celor care o urmaresc pe social media imagini necenzurate cu ea fara haine.

Britney Spears si iubitul ei, Sam Asghari nu pierd deloc timpul. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar acum se pare ca vor deveni parinti pentru prima data in formula asta. Artista a facut marele anuntt pe Instagram, acolo unde le-a povestit fanilor cum a aflat, de fapt, ca este insarcinata.

„Am slabit atat de mult in timpul vacantei din Maui ca sa ma ingras la loc?! Ma si gandeam ce s-a intamplat cu stomacul meu... Iubitul meu mi-a spus ca nu este de la mancare si ca s-ar putea sa fiu insarcinata, asa ca am luat un test de sarcina. Da, se pare ca voi avea un copil”, a scris Brit pe Instagram.

Iubitul ei, Sam Asghari este in culmea fericirii. Aceasta a declarat ca a visat toata viata ca va deveni tatic, iar acum, dorinta lui a devenit realitate.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005515 (s)