News Flash:

O vedeta din Romania nu mai foloseste sampon de 8 ani. „Am simtit ca mi se desprinde scalpul”

6 Mai 2022
399 Vizualizari | 0 Comentarii
sampon

Mirela Vescan este unul dintre cei mai apreciati make-up artisti din Romania si a dezvaluit ca a renuntat la sampon, inca de acum 8 ani.

"Am la activ mai mult de 8 ani de cand folosesc sampon doar la coafor cand ma vopsesc. Doresc sa povestesc exact cum am ajuns sa renunt la sampon. 

Plecam in vacanta la mare si in dimineata respectiva m-am dus eu frumos la Laurent Tourette la salon ca sa ma pregateasca de vacanta. Am plecat de la salon cu parul perfect pregatit si in drum spre mare imi propuneam eu mie sa am grija sa nu ma ud cumva cu apa de mare ca sa raman asa aranjata frumos macar o zi.., doua. 

Dar ce sa vezi, la mare era o zi superba, cu valuri minunate si m-am dus direct sub ele, m-am balacit cu dor, am inotat, am facut tumbe in apa…pana seara. La dus mi-am adus aminte de Laurent cu oarecare sentiment de vinovatie, dupa aceea m-am gandit ca am pe par doar apa de mare asa ca am pus doar balsam, fara sampon.

Parul a raspuns foarte bine asa ca aproape 3 saptamani am folosit seara doar balsam pe par si m-am simtit foarte bune. Parul meu era lucios, hidratat, sanatos, am pus asta pe seama vacantei, a aerului marin, a umiditatii din aer.

A trecut vacanta si am ajuns acasa, la dus am folosit sampon si instant am simtit ca parul se strange pe cap, mi s-a incins scalpul si simteam ca ceva nu este in regula. Eu aveam doar sampoane de calitate si una peste alta le-am incercat pe toate. Imi amintesc cum mergeam eu la New York prin cele mai de nisa buticuri ca sa caut samponul minune. 

Mi-am dat seama ca samponul a declansat situatia asta de disconfort si am hotarat sa functionez ca in vacanta, doar cu tone de balsam, cu masti pentru par, cu serum-uri, cu uleiuri, le-am trecut in ordinea in care le folosesc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005939 (s)