News Flash:

„Batman” lider in box office-ul romanesc. Ce sacrificii a facut actorul principal si la ce dieta a apelat pentru a primi rolul

10 Martie 2022
361 Vizualizari | 0 Comentarii
Batman

Pentru Robert Pattinson, 2022 a inceput cum nu se poate mai bine. Actorul a bifat unul dintre cele mai importante roluri din cariera sa de cand a depasit etapa seriei „Twilight”. Batman este personajul care i-a adus notorietate acum, dar nu a fost deloc usor sa intre in pielea eroului DC Comics.


Robert Pattinson a pus mana pe unul dintre cele mai ranvite personaje din industria cinematografica. Pelicula „Batman” a debutat ca lider in box office-ul de la noi, iar domnisoarele care au mers la cinema sigur au observat abdomenul cu patratele al lui Pattinson. Ei bine, pentru asta, actorul a apelat la o dieta drastica care nu este deloc recomandata de catre nutritionisti.


„Reduci cantitatea de apa inainte de scenele toples, si numeri inghititurile de apa”, a spus Robert Pattinson pentru publicatia People.
Dieta la care a apelat Pattinson este foarte boicotata de catre specialistii in nutritie. Chiar daca mai multi sportivi apeleaza la ea in cazuri extreme, efectele pe care le are aceasta asupra organismului nu sunt deloc din categoria celor benefice. 


„Restrictionarea aportului de apa nu este o solutie sigura si nici durabila pentru pierderea in greutate. Este o metoda care poate duce la schimbari drastice, pe termen scurt de greutate, din cauza pierderii de apa, mai degraba decat pierderea de grasime, si poate fi foarte periculos”, a spus Dr. Nadja Auerbach.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007480 (s)