News Flash:

Selly a luat foc in online. Vloggerul, primele declaratii despre razboiul din Ucraina. „Ma apuca scarba cand vad romanii... ”

10 Martie 2022
3096 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly este mereu ancorat in realitate, asa ca subiectul razboiului de la granita cu Romania nu avea cum sa nu ii starneasca interesul. Vloggerul a vrut sa impartaseasca parerea cu toti urmaritorii lui si a fost se poate de realist.


Selly este recunoscut pentru subiectele de actualitate pe care le dezbate alaturi de comunitatea lui din online. Vloggerul nu se rezuma doar la prank-uri sau daily vloguri, ci alege ca uneori sa discute si subiecte serioase. De data asta, Andrei si-a exprimat cat se poate de clar parerea lui despre razboiul din Ucraina si a pus punctul pe „i”.


„Exista oameni care promoveaza in Romania idei care sunt foarte convenabile pentru Rusia. Idei ca: „Rusia doar se apara”, „Occidentul este vinovat”, „O sa ne fie rau daca il enervam pe Putin”.  „Ucrainenii au facut ei ceva nu sunt ei nevinovati”. Sunt idei care vor sa justifice varsarea de sange. In opinia mea, asa ceva nu se poate justifica.

Poate nu stiti, dar in Rusia, o gramada de jurnalisti care au scris nasol despre Putin, au murit in conditii suspecte. Si de fiecare data, poveste oficiala era ceva de genul: ‘da, acest jurnalist mergea pe strada si a ales sa se sinucida, a ales sa se impuste, s-a impuscat singur cu o luneta de la 50 de metri.

De asta ma apuca scarba cand vad romanii cum pun botul la propaganda asta rusa.”, a mai spus Selly.


“Ca cetatean rus, daca iti place sau nu iti place ce face Putin, nu ai ce face. Opinia ta nu conteaza. In Rusia, oricine candideaza impotriva lui la alegeri si are cat de cat o sansa decenta de a le castiga, este executat sau otravit. Oamenii care ies in strada sa protesteze impotriva lui sunt arestati.

Iar daca eu acum, in calitate de vlogger, as fi in Rusia si as face un vlog in care as spune ‘bai, uite, eu nu cred ca lucrurile in tara asta se indreapta intr-o directie buna. Haideti sa iesim toti in strada si sa incercam sa schimbam acest regim’.

Daca as spune lucrurile astea in Rusia, intr-un videoclip, nu doar ca as fi arestat, ci as fi considerat din punct de vedere legal, un terorist. Asta pentru ca as instiga oamenii la anarhie si la distrugerea statului rus, la dezechilibrarea Rusiei. Un terorist.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009000 (s)