News Flash:

Ce parere are Antonia despre faptul ca Velea canta manele. „Vedem ce o sa fie in viitor”

10 Martie 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia este mereu pe val, iar piesele pe care le lanseaza ajung imediat la inimile fanilor. De data asta, artista a inceput anul cu o colaborare fresh alaturi de Arkanian, unul dintre „baietii de aur” de la studioul lui Velea. Avand in vedere ca Alex da mereu lovitura cu trapanelele, fanii s-au intrebat de multe ori cand va face si Anto pasul spre aceasta lume.


Antonia si Arkanian au lansat una dintre cele mai tari piese de anul acesta. „Complicated” a devenit virala pe TikTok inainte de a fi lansata, iar acum, piesa se poate lauda cu peste 1.6 milioane de vizualizari la o luna de la urcarea pe canalul de Youtube. Antonia este foarte mandra de aceasta colaborare, mai ales ca Arkanian este unul dintre noile talente de la Golden Boy Society.


In studioul de inregistrari, Velea produce hituri pe banda rulanta. Acesta a avut un an excelent din punct de vedere muzical si a rupt in doua YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat, in colaborare cu diversi artisti. Desi multi l-au criticat pentru stilul muzical ales in ultima vreme, trapanelele au foarte multi adepti, iar acest lucru s-a vazut in numarul de vizualizari. Antonia este foarte mandra de reusitele iubitului ei si nu exclude posibilitatea ca pe viitor sa cante trapanele.


“Momentan nu ne-am gandit nimic, dar niciodata nu se stie, adica se face muzica in continuare acolo, se lucreaza din greu si vedem ce o sa fie in viitor.”

Fanii de abia asteapta sa vada o colaborare intre Antonia si Velea, dar nu cum i-au obisnuit pana acum, ci pe ritm de manea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006485 (s)