News Flash:

Reincep lucrarile la sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 18 din Timisoara

3 Martie 2022
294 Vizualizari | 0 Comentarii
lucrari

Au trecut sase ani de cand primaria anunta ca au fost dati bani de la bugetul local pentru inceperea modernizarii salii de sport a scolii gimnaziale de pe strada Amforei nr. 6. La inceput de martie, Primaria Municipiului Timisoara anunta ca „scoala gimnaziala 18 din cartierul Dacia se va bucura de o sala de sport finalizata”. Reprezentantii administratiei locale spun ca in doua luni lucrarile ar trebui sa fie gata.
Lucrarile la sala de sport a Scolii Gimnaziale nr. 18 din cartierul Dacia au fost reluate. De aceasta data, insa, ar fi vorba doar de o serie de lucrari suplimentare.

„Ultimele lucrari de la sala de sport a scolii gimnaziale nr. 18 au fost deblocate. Scoala gimnaziala 18 din cartierul Dacia se va bucura de o sala de sport finalizata”, anunta reprezentantii PMT.

Au trecut mai bine de sase ani de cand municipalitatea anunta ca proiectul de modernizare se afla pe masa alesilor locali. In 2015 proiectul era aprobat, iar in 2017 procesul de executie a inceput oficial. Termenul de finalizare a actiunii de consolidare, renovare si modernizare a salii de sport de pe strada Amforei nr. 6 trebuia sa fie de 16 luni. Aceeasi sursa afirma ca devizul general „nu a inclus toate materialele (in mod particular parchetul)” si constructia nu a putut fi dusa la bun sfarsit.

„Problema a fost deblocata anul trecut. Pentru lucrari suplimentare am alocat o suma in buget, am elaborat documentatia si in decembrie am lansat licitatia. Saptamana aceasta a fost semnat contractul”, ne spun cei din primarie.

Contractul fiind semnat, vor fi alocati 135 de mii de lei (TVA inclus) pentru aceste lucrari suplimentare. Se asteapta ca durata de executie sa fie de doar doua luni de la data ordinului de incepere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006528 (s)