News Flash:

Posta Romana va transporta gratuit ajutoare umanitare in Ucraina. Punct de colectare si in Timisoara

3 Martie 2022
281 Vizualizari | 0 Comentarii
posta

Posta Romana se implica in sprijinirea cetatenilor afectati de razboi. Isi pune la dispozitie intreaga infrastructura pentru a colecta si distribui ajutoare umanitare in Ucraina. Un centru de colectare a fost organizat si la Timisoara.
Posta Romana continua sa se implice in sustinerea celor afectati de razboiul din Ucraina. Daca initial si-a pus la dispozitie spatiile interne de cazare pentru gazduirea refugiatilor, operatorul national de servicii postale transmite acum ca va distribui gratuit ajutoarele umanitare donate ucrainenilor.

Ajutoarele umanitare vor fi colectate la nivelul unor centre dedicate din reteaua postala. Un astfel de centru a fost organizat si la Timisoara, la Oficiul Postal 1, pe Bd. Revolutiei din 1989, nr. 2.

„Coletele se vor lasa intr-un loc special amenajat, in mijlocul Oficiului Postal 1. Orice cetatean care vrea sa ii ajute pe cei din Ucraina poate lasa donatiile la orice oficiu postal, iar de acolo sunt centralizate la OP1, urcate in camion si pleaca spre Ucraina”, a explicat pentru Tion directorul Sucursalei Regionale de Posta Timisoara, Adrian Lulciuc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006642 (s)