News Flash:

Aplicatie pentru centralizarea datelor creata pentru politistii locali de la Inspectie Comerciala

2 Martie 2022
410 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala

Tehnologie de ultima ora pentru politistii locali de la Serviciul Inspectie Comerciala, la Timisoara. Acestia vor folosi o aplicatie in care sunt centralizate toate documentele, informatiile si masurile luate in timpul activitatii.
 
 
Aplicatia va reduce astfel, spun politistii locali, comunicatiile radio, dar si timpii alocati pentru transmiterea datelor si verificarea lor in baza de date a serviciului. De asemenea, oamenii legii vor verifica in timp real datele pentru identificarea societatilor comerciale si situatia contraventionala a acestora.

„Totodata, prin implementarea acestei aplicatii, se reduc deplasarile suplimentare realizate pentru documentare ceea ce duce la reduceri ale cheltuielilor de functionare, de personal, logistica, etc, eliminarea greselilor privind datele de identificare, in special a celor cu semnificatie deosebita a caror inscriere eronata constituie, in instantele de judecata, motiv de nulitate absoluta a proceselor verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor, conform legislatiei, eliminarea omisiunilor, documentele fiind validate numai atunci cand toate rubricile impuse de lege sunt completate.”, spun cei de la Politia Locala.

Monitorizarea activitatii se va face in timp real, politistii urmand sa aiba in dotare opt tablete si doua imprimante mobile.

„Politistii locali, care vor avea in dotare un numar de 8 tablete si 2 imprimante mobile, vor accesa mai rapid si in siguranta bazele de date existente, atat la sediul Directiei Politiei Locale Timisoara, cat si pe teren, iar monitorizarea activitatii se face in timp real, schimbul de informatii si inregistrarile fiind realizate online”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Aplicatia este conectata cu platformele electronice existente la nivelul institutiei precum si la autoritatile publice locale. In functie de buget, reprezentantii institutiei vor mai achizitiona in viitor si alte echipamente folosite.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005121 (s)