News Flash:

Ioan Goia si-a dat demisia din functia de director al Societatii Metropolitane de Transport Timisoara

3 Martie 2022
342 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan goia

Ioan Goia, cel care in trecut a fost director al Societatii de Transport Public Timisoara, si-a dat demisia de la sefia Societatii Metropolitane de Transport Timisoara.
Ioan Goia, criticat in vehemente randuri de fostul primar, Nicolae Robu, a fost director al Societatii de Transport Public Timisoara, fostul sef al defunctei RATT, pana cand a fost mazilit din functie.

A incercat ulterior sa se angajeze atat in primarie, cat si la consiliul judetean. Si-a depus dosare pentru concursurile de angajare, dar nu s-a mai prezentat. Ulterior a ajuns sa ocupe functia de director al Asociatiei Societatea Metropolitana de Transport Timisoara, din care si-a dat astazi, 2 martie, demisia.

„Demisia a fost inregistrata astazi si are 20 de zile de preaviz. Noi am luat decizia in Consiliul Director sa delegam atributiile in totalitate unui coleg din cadrul asociatiei, tocmai ca sa nu mai avem neintelegeri sau posibile discutii. Domnul Goia este in acest moment in perioada de preaviz. Atributiile de director general au fost delegate”, a explicat viceprimarul Ruben Latcau.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004966 (s)