News Flash:

Antrenamente gratuite de padel la Timisoara, cu profesionisti de renume mondial

11 August 2021
387 Vizualizari | 0 Comentarii
padel 1

Timisorenii pot invata padel de la cei mai buni. In august si in septembrie, pe malurile Begai vor veni profesionisti ai padelului mondial, care vor sustine sesiuni de antrenamente gratuite.
 
 
Rafael Eduardo Moreno de la Torre, unul dintre cei mai titrati antrenori de padel din Europa, va sustine cursuri gratuite pentru toti amatorii de sport si miscare, la Timisoara, in perioada 20 – 21 august.


Rafael Eduardo Moreno de la Torre

Ibericul provine din Montilla / Córdoba, Spania, unde a studiat pedagogia. A jucat tenis de camp de la cinci ani, iar mai tarziu a trecu tla padel. In 2012, a obtinut certificatul de instrucotr de padel la Academia RFP Padel Plus, iar de atunci preda. S-a alaturat PadelMania in 2013 ca manager si instructor de padel si a predat pentru sute de jucatori de atunci. Recomanda padelul deoarece este un sport foarte accesibil si poate fi savurat de jucatorii de toate nivelurile.

Cei care vor sa participe la o sesiune gratuita de padel cu antrenorul iberic se pot programa telefonic la 0786 450 073 sau pe retelele de socializare ale bazei sportive Padel Center Timisoara.


Dante Luchetti

In septembrie, tot la Padel Center Timisoara, vor avea loc antrenamente gratuite cu Dante Luchetti, fost vicecampion mondial, unul dintre cei mai bine cotati jucatori de padel din lume. Italianul va veni la Timisoara in perioada 24 – 26 septembrie, perioada in care va sustine antrenamente-scoala pentru cei care vor sa descopere padelul, ca sport nou.


dante luchetti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005192 (s)