News Flash:

Incendiu la un depozit de vopsele, in sudul Timisoarei

11 August 2021
351 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri 2

Incendiu puternic, marti seara, in sudul Timisoarei. Pompierii au fost chemati sa intervina dupa ce doua tone de vopsea au luat foc, in curtea unei societati comerciale. La interventie au fost trimise o mare parte din efectivele Detasamentului 2 Pompieri Timisoara. UPDATE. Incendiul a izbucnit pe platforma unei statii pentru transferul deseurilor si materialelor de constructii
 
 
Incendiul a fost anuntat in dispeceratul ISU Banat marti dupa-masa. Aproape toate efectivele Detasamentului 2 Pompieri Timisoara au fost trimise la intersectia strazilor Ovidiu Cotrus si Mile Carpenisan, dupa ce doua tone de vopsea depozitate pe o platforma de beton, in curtea unei societati comerciale, au fost cuprinse de flacari.

La fata locului intervin patru autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autoscara, un echipaj SMURD si 15 pompieri. Salvatorii nu au stabilit inca despre ce fel de vopsea este vorba, iar la ora redactarii acestei stiri interventia este in desfasurare. Cei de la ISU au reusit sa recupereze patru butelii de oxiacetilena si lucreaza pentru lichidarea incendiului.

UPDATE. Incendiul a izbucnit pe platforma unei statii pentru transferul deseurilor si materialelor de constructii
Incendiul a izbucnit pe platforma unei statii pentru transferul deseurilor si materialelor de constructii.

„La sosirea la locul interventiei s-a constat ca incendiul se manifesta la o platforma de descarcare a materialelor si ardeau aproximativ 3 tone de vopseluri precum si diverse materiale combustibile. In prezent incendiul este localizat si se lucreaza la lichidare”, transmit cei de la ISU Banat.

Focul a fost lichidat, iar acum pompierii urmeaza sa stabileasca cauza probabila a producerii incendiului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005093 (s)