News Flash:

Cristian Mos, despre incendiul din Calea Sagului: Focul a pornit din cauza neglijentei unui operator

11 August 2021
399 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri

Cristian Mos a reactionat dupa incendiul izbucnit la statia de sortare a deseurilor din Calea Sagului. Vicepresedintele CJ Timis afirma ca focul ar fi pornit din cauza neglijentei unui operator si anunta verificari la societatea comerciala.
 
 
„In aceasta seara la Statia de Transfer Polaris din Timisoara, pe platforma betonata din incinta societatii, a izbucnit un incendiu. Din primele informatii pe care le-am primit focul a pornit din cauza neglijentei unui operator”, a anuntat vicepresedintele CJ Timis, marti seara, pe Facebook.

Focul a fost stins de pompieri inainte de a se putea extinde si de a crea pagube insemnate. La fata locului au fost trimisi si comisarii de la Garda Nationala de Mediu Timis pentru verificari.

„In perioada urmatoare atat pompierii cat si comisarii GNM Timis vor efectua toate demersurile necesare pentru stabilirea cauzei exacte a producerii incendiului, dar si pentru verificarea respectarii, de catre operatorul economic, a legislatiei privind protectia mediului. In calitate de presedinte A.D.I.D Timis, in ultimele luni, am fost in toate statiile de transfer din judet. Am gasit o multime de nereguli cand vine vorba de operarea statiilor de transfer – nereguli pe care colegii mei de la A.D.I.D le comunica de ani de zile operatorilor, dar schimbarile intarzie sa apara”, a mai spus Mos.

Va reamintim ca, marti seara, un incendiu a izbucnit la o statie pentru sortarea deseurilor si materialelor de constructii, in Calea Sagului din Timisoara. Focul a izbucnit pe platforma de descarcare a deseurilor, iar la interventie au participat aproape toate efectivele Detasamentului 2 Pompieri Timisoara. Incendiul se manifesta cu degajari mari de fum si a distrus aproximativ 3 tone de lacuri, vopseluri si alte materiale combustibile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012061 (s)