News Flash:

Vești bune din atletism

Atletele de la CSU Politehnica Timișoara au urcat pe podium la Campionatul Naţional de seniori şi U23

11 Iulie 2023
370 Vizualizari | 0 Comentarii

Echipa feminină de atletism de la CSU Politehnica Timișoara au obținut rezultate extraordinare la Campionatul Național de seniori și U23 (tineret), desfășurat la Craiova.

Sportivele au obținut două medalii, câte una la fiecare categorie de vârstă, și au înregistrat și alte performanțe remarcabile. În proba de 5.000 de metri pentru categoria seniori, atleta Anita Zaro (născută în 1999) a câștigat medalia de bronz. De asemenea, ea s-a clasat pe locul al șaselea la proba de 1.500 de metri, tot la categoria seniori.

Denisa Zaro (născută în 2001), o altă atletă de la CSU Politehnica, a urcat pe podium la categoria U23 (tineret), obținând, de asemenea, medalia de bronz la proba de 3.000 de metri obstacole.

Carla Ivanciov (născută în 2002) a fost aproape de a urca pe podium, dar a încheiat pe locul al patrulea la ambele curse la care a participat: 5.000 de metri și 1.500 de metri, la categoria tineret.

În clasamentul pe echipe, CSU Politehnica Timișoara a ocupat locul al șaselea la proba de 4x100 metri, la categoria seniori. De asemenea, sportivele echipei au concurat și în proba de 4x400 metri, la categoria seniori, unde au încheiat pe locul al cincilea.

„Sunt foarte mulţumit de performanţele pe care le-au înregistrat sportivele noastre. Este rezultatul muncii pe care ele o depun în fiecare zi, săptămână de săptămână. Este un balon de oxigen, iar pe viitor ţintim alte performanţe în competiţiile naţionale”, a transmis Daniel Chirilă, antrenorul secţiei de atletism de la CSU Politehnica Timişoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006833 (s)