News Flash:

E-Distribuție Banat și Aquatim SA

Astăzi se întrerupe apa caldă, apa rece hidrofor și încălzirea

6 Aprilie 2023
333 Vizualizari | 0 Comentarii

Având în vedere notificarea primită de la E-Distribuție Banat, conform căreia în data de joi, 06.04.2023, între orele 09ºº – 17ºº, sunt programate lucrări de întreținere la rețeaua de medie tensiune de la punctele PT 44 și PT MADGEARU, ne vedem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde, a apei reci hidrofor și a încălzirii în zona afectată, care include străzile Bogdănești, Circumvalațiunii, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatii, Academician Sextil Puşcariu, Suceava, Zenit, Virgil Madgearu și Mihai Viteazu.

De asemenea, am primit o notificare de la Aquatim SA, care ne informează că în aceeași zi, joi, 06.04.2023, între orele 08.00 - 16.00, vor avea loc lucrări de cuplare a conductelor la intersecția Bulevardului Cetății cu străzile Amforei și Iancu Flondor. Aceste lucrări vor duce la întreruperea furnizării apei calde și a apei reci hidrofor la punctele termice 44, 47 și 48. Consumatorii de pe străzile Amforei, Cetații, Labirint, Stelelor, Timiș, Circumvalațiunii, Gh. Lazăr, Intrarea Umbroasă, Teiului, Burebista, Bogdănești, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatii, Academician Sextil Puşcariu, Suceava și Zenit vor fi afectați.

Vă rugăm să fiți conștienți că, după finalizarea lucrărilor, apa poate să prezinte o ușoară turbiditate, motiv pentru care recomandăm să evitați utilizarea ei în scopuri casnice până la limpezirea completă.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere. Lucrăm împreună cu E-Distribuție Banat și Aquatim SA pentru a minimiza disconfortul creat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007252 (s)