News Flash:

Ce se intampla in camera secreta din vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

14 Martie 2022
885 Vizualizari | 0 Comentarii
Irinel Columbeanu

In ultima perioada, Irinel Columbeanu a avut parte de suisuri si de coborasuri. Fostul latifundiar din Izvorani a avut probleme serioase cu banii, asa ca si-a gasit refugiul in scris. Columbeanu a lansat o carte care s-a bucurat de un real succes in randul fanilor. Acum, bucuros de faptul ca fanii au rezonat cu el, Irinel are de gand sa scoata si al doilea material pe care i-l va dedica in totalitate Monicai Columbeanu.

Viata amoroasa a lui Irinel Columbeanu a fost un adevarat carusel de-a lungul anilor. Pana sa o intalneasca pe Monica, Irinel s-a iubit cu diferite femei si, desi relatiile nu au fost unele de durata, milionarul le-a apreciat enorm pe toate si este constient ca fiecare dintre ele au pus o piatra la temelia barbatului care este azi. Vila de la Izvorani a milionarului le-a atras, de-a lungul timpului, pe femeile din viata lui. Ceea ce nu multi stiu este faptul ca impresionanta locuinta avea o camera secreta unde se intamplau lucruri inedite.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu aveau o camera secreta in vila de la Izvorani, un fel de buncar cu toate dotarile necesare, care i-ar fi tinut la adapost in caz de vreun pericol. Din fericire, Irinel Columbeanu si familia lui n-au fost nevoiti sa se refugieze in acea camera secreta niciodata.

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost mistuita de un incendiu si a ajuns acum in paragina, mai cu seama dupa ce fostul milionar a inceput sa piarda rand pe rand aproximativ intreaga sa avere din cauza datoriilor acumulate si a executarii silite de catre banca.

„Nu-i o situatie placuta in care sa ma complac, dar sa stiti ca sunt unele avantaje. Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecam cu ea dupa noi. Eu nu am pierdut speranta. Bunurile astea pierdute, toate, nu ma intereseaza.

Casa de la Izvorani, terenurile din judetul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine. Nu m-am nascut in Rolls, in vila sau in alte masini! A fost frumos si poate ca va mai fi, a declarat Irinel Columbeanu in urma cu ceva timp.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007554 (s)