News Flash:

Carmen Tanase, primele declaratii despre tumoara pe care i-au descoperit-o medicii

27 Aprilie 2022
436 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen

Carmen Tanase a recunoscut ca, de multe ori, a trait prin personajul Flacarica. Actrita a intrat in pielea sotiei lui State atat de bine, incat fanii telenovelei de pe Acasa o mai asociaza si acum cu ea. Carmen nu este deranjata de acest aspect doar ca, spune ea, uneori poate fi periculos sa nu te mai poti desparti de personajul caruia i-ai dat viata. 

Carmen Tanase era cunoscuta si inainte de a aparea in telenovele, dar, fara doar si poate, actrita a devenit si mai cunoscuta odata cu interpretarea personajului Flacarica. Alaturi de Gheorghe Visu, Carmen a dat nastere unuia dintre personajele care au scris istorie in televiziune si care poate fi catalogat drept „nemuritor”. 

De la un timp, Carmen Tanase a inceput sa fie mult mai deschisa cu cei care o urmaresc si a vrut sa povesteasca mai multe detalii din viata ei, detalii pe care nu multa lume le stia. Seria confesiunilor a inceput ca un episod tragic, povestit in premiera la Viziru la podcast.

Ma durea piciorul asta, il simteam altfel, diferit, parca nu era piciorul meu. Uneori ingheta, alteori aveam ace asa in el. Si am zis, ‘cu siguranta de la coloana’. Aveam problemele mele cu colana si am zis sa ma duc sa-mi mai fac un RMN si, din greseala, s-a deschis campul ala la RMN mai mult. Si dupa ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrati o data’ si mi-au pus un grilaj pe cap.

Si dupa, am vazut o atmosfera acolo, intrau unii, alergau, vorbeau in soapta. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se intampla ca aveti o tumora pe maduva’. Asta se intampla acum trei ani”, a dezvaluit actrita in podcastul lui Lucian Viziru. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006233 (s)