News Flash:

Niculina Stoican traieste un cosmar dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian. Ce mesaje primeste interpreta de muzica populara

16 Decembrie 2021
725 Vizualizari | 0 Comentarii
Niculina Stoican

Niculina Stoican este recunoscuta pentru scandalul in care a fost implicata dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian. Interpreta si-a pus fanii in cap dupa ce a fost acuzata ca l-a terorizat pe regretatul artist, iar acum, seria momentelor dificile continua. Desi a trecut mai bine de o luna de cand Petrica Mitu Stoian a murit, Niculina continua sa fie pusa la zid pentru atitudinea ostila de care a dat dovada. Aceasta primeste zilnic zeci de mesaje, care mai de care mai dure.

In perioada sarbatorilor de iarna, mai multi artisti din tara au fost invitati sa participle la numeroase editii speciale, care vor fi difuzate de Craciun si Revelion. Printre acestia se numara si Niculina Stoican, una dintre persoanele apropiate ale regretatului artist.

Mai multe persoane au postat reactii negative, fiind deranjate de faptul ca artistii de muzica populara l-au uitat pe regretatul interpret Petrica Matu Stoian.

„Felicitari pentru emisiune, dar tare repede l-ati uitat pe dragul nostru Petrica Mitu Stoian”, „Lipseste un om, un singur om… As vrea sa dedicati cumva acest Revelion lui, maestrului Petrica”, „Ce ii pasa ei de omul ala, nici cu gasca lui nu mai colaboreaza, nu se vede?”, „Buna seara, foarte frumos, dar era si mai frumos daca era si Petrica. Dumnezeu sa il odihneasca in pace”, acestea sunt cateva dintre reactiile internautilor.

Totodata, o alta fana a scris ca ar fi trebuit sa fie prezent in cadrul emisiunilor TV difuzate de sarbatori si Alin Gabriel Matei, cunoscut ca fiul de suflet a lui Petrica Matu Stoian.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005237 (s)