News Flash:

Cum arata Nicole dupa ce a slabit. Vedeta a probat niste pantaloni si a ramas socata de rezultat

16 Decembrie 2021
358 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry este mamica cu norma intreaga. Artista se bucura de fiecare minut petrecut alaturi de micuta ei. Anastasia este un copil model, iar asta au putut oobserva si cei de pe Instagram. Nicole se pozeaza destul de des cu cea mica si a declarat de multe ori ca este atat de cuminte, incat nici nu simte ca are un copil in casa.

Ieri, pe Instagram, Nicole Cherry s-a filmat in timp ce proba o pereche de blugi, o masura cu doar un numar mai mare decat ceea ce purta inainte sa ramana insarcinata, semn ca aceasta nu mai are mult si va ajunge la forma de dinainte sa ramana gravida. 
„Am intrat intr-o pereche de blugi masura 36 si sunt foarte fericita. Inainte purtam 34 (n.r. masura), dar astia erau inca in garderoba. Sun foarte fericita”, a spus Nicole Cherry pe InstaStory. 

Cei care au urmarit-o pe Nicole pe timpul sarcinii stiu ca aceasta nu s-a ingrasat mult si tocmai de aceea ii va fi usor sa slabeasca si sa ajunga la dimensiunile dorite. Cand era insarcinata in sase luni, unii dintre fanii ei au fost curioși câte kilograme a luat în greutate viitoare mămică, iar ea le-a răspuns: ”Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să mă ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste șase kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele trei luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”, a mărturisit Nicole Cherry în cadrul unui interviu. 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005933 (s)